Robiezs Managerial Services for the Entertainment Industry and more…

In 1989 begonnen als geluidsman in de VOF ERRO (Eric en Rob) en later in Audio Registratie Rob Hermanns nog tot 1995 als geluidsman door de Film, TV en theater wereld rondgelopen en aan mooie producties mogen werken. Door de stap naar projectleider, productiemanager en preventiemedewerker was mijn bedrijf aan een nieuwe naam toe.

Dat werd Robiezs Managerial Services for the Entertainment Industry, kortweg Robiezs.

Robiezs Logo 9Met deze naam doe ik alle mooie projecten op productioneel gebied van bijvoorbeeld een evenement organiseren of op tour met een band, op locatie productionele hand en spandiensten of als kwartiermaker een locatie geschikt maken voor een productie area. Maar ook als gast-/ vakdocent werkzaam op diverse scholen als het over site-productie gaat of over veiligheid.
Robiezs Logo 8

Mijn (arbo) veiligheidswerkzaam- heden waar ik als sinds 1995 mee bezig ben heb ik in 2015 onder gebracht onder Event Risk Management.  Het advisering over veiligheid, het schrijven van een veiligheidsplan of een crowd management plan zijn een paar van de mogelijkheden.

Arbo trainingen afgestemd de VCA-E 3evenementen, podiumkunsten, beursen, Film en TV branche worden, in combinatie met de Veiligheid Gezondheid en Milieu training VCA, uitvoert als VCA-E. Deze zijn allemaal terug te vinden op; VCA-Evenementen.

Op 1 juni 2016 hebben alle websites een nieuw thema gekregen en zijn de logo’s op elkaar afgestemd. Als u meer wilt weten over wie Rob Hermanns is dan is dat heel eenvoudig, lees op de verschillende pagina’s over mij en het geeft u een goed beeld van me. Robiezs Managerials Services for the Entertainment Industry is natuurlijk nog steeds bezig met het produceren van evenementen, congressen en beurzen, maar ook op de andere vlakke ben ik druk aan het werk.

Bel of mail als er iets is wat ik voor u kan doen.