Robiezs and more…

1989

In 1989 begonnen als geluidsman in de VOF ERRO (Eric Bos en Rob Hermanns), later doorgegaan als Audio Registratie Rob Hermanns. Tot 1995 heb ik zo als geluidsman voor de Film, TV en theater gewerkt. Hier heb ik aan mooie producties mogen meewerken.

1995

In 1995 heb ik de overstap gemaakt naar projectleider, productiemanager en preventiemedewerker en was mijn bedrijf in 2000 toe aan een nieuwe naam.

2000

Dat werd Robiezs Managerial Services for the Entertainment Industry, kortweg Robiezs.

Robiezs Logo 9Met deze naam deed ik tot 2015 allemaal mooie projecten op productioneel gebied van bijvoorbeeld een evenement organiseren. Touren met bandjes, op locatie productionele hand en spandiensten verlenen of als kwartiermaker een locatie geschikt maken voor een productie area. Maar ook als gast-/ vakdocent werkzaam op diverse scholen als het over site-productie gaat of over veiligheid.

2015

Robiezs Logo 8

Omdat mijn veiligheidswerkzaamheden, waar ik als sinds 1995 mee bezig ben, steeds meer de basis vormde van mijn werkzaamheden, heb ik in 2015 deze ondergebracht bij Event Risk Management.  Advisering over veiligheid, het schrijven van een veiligheidsplan of een crowd management plan zijn een paar van de werkzaamheden.

VCA-E 3Omdat er een behoefte is aan meer veiligheidsbewustzijn bij personeel, heb ik een Arbo training ontwikkeld.  Deze is aan de hand van de VCA afgestemd op evenementen, podiumkunsten, beurzen, Film en de TV branche. Meer informatie hierover is terug te vinden op; VCA-Evenementen.

2016

Op 1 juni 2016 hebben alle websites een nieuw thema gekregen en zijn de logo’s zijn op elkaar afgestemd. Als u meer wilt weten over wie Rob Hermanns is dan is dat heel eenvoudig, lees op de verschillende pagina’s over mij en het geeft u een goed beeld van me.

Heden

De dagelijkse gang van zaken voor Event Risk Management bestaat o.a. uit:

  • Het schrijven van veiligheidsplannen voor opdrachtgevers,
  • De coördinatie van veiligheid tijdens evenementen,
  • Schrijven van Taak Risico Analyses,
  • Opstellen van (productie)Risico Inventarisatie en Evaluatie plannen, advisering,
  • Lesgeven in veiligheid aan organisatoren en overheden.

Bel of mail als er iets is wat ik voor u kan doen.