De House of Cards van uw evenement

De eerste opstart fase van uw evenement staat voor vele al weer voor de deur, na de kerst zullen de plannen voor 2016 voor vele worden opgestart.

Het veiligheidsteam

Heeft u al nagedacht over uw veiligheidsteam? Met alle aandacht voor veiligheid bij een evenement, is zinvol om uw veiligheidsteam uit te breiden met een veiligheidscoördinator. De veiligheidscoördinator kan uw Safety en Securityzaken voor u regelen. Zijn expertise is al in te zetten vanaf het begin van uw vergunningstraject. Hij kan adviseren over uw veiligheidsplan, uw BHV-organisatie en ontruimingsplan. Zijn kennis van crowd management is goed te gebruiken bij uw terrein inrichting en circulatieplan.

Veiligheidsdocumentatie evenementAllemaal zaken die steeds vaker op de agenda staan als het gaat om een veilig evenement.

Omdat gemeentes zich steeds voorzien van evenementen veiligheidskennis, door gebruik te maken van de verschillende opleidingstrajecten die worden aangeboden, zullen plannen steeds vaker inhoudelijk worden beoordeeld. En kunnen er vragen gesteld worden die voorheen niet gesteld zijn. Een goed voorbereid gesprek is daarom belangrijk, een veiligheidscoördinator is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en draagt bij aan een veiliger evenement.

De investering in de veiligheidscoördinator betaald zich eenvoudig uit door de hogere kwaliteit van veiligheid en ontzorgt de eventmanager met de veiligheidszaken tijdens het evenement, zodat deze meer tijd heeft voor zijn andere werkzaamheden.

Kijk hier wat een veiligheidscoördinator voor u kan doen.